Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın bir akrabasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni Mehmet Mutlu, geçirdiği iki kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Mutlu, ilk kalp krizinden sonra Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesinde tedavi görmüş ve kalbine stent takılmıştı.

Ancak evine döndükten kısa bir süre sonra ikinci bir kalp krizi geçiren Mutlu, Ümraniye Devlet Hastanesi'ne yetiştirilemedi. 64 yaşındaki Mehmet Mutlu’nun cenazesi bugün İstanbul'da defnedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da cenaze törenine katılması bekleniyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YAPTIĞI FAALİYETLERLE TANINIYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Meclis Başkanı Stefanchuk'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Meclis Başkanı Stefanchuk'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu'nun oğlu Mehmet Mutlu, Türkiye'nin Geleneksel Çocuk Oyunları Federasyonu Başkanı olarak görev yapıyordu. Mehmet Mutlu, çocuk oyunlarının kültürel miras olarak korunması ve yaygınlaştırılması için birçok proje yürütüyordu. Türk Dünyası'ndaki ve deprem bölgelerindeki çocuklara yönelik faaliyetleriyle de dikkat çeken Mutlu, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlıyordu.