Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları:

"Kule 197 metreden Ankaramızı selamlayacak. Bünyesindeki kütüphane, spor salonu, nikah salonu, kafeterya, sergi alanı birimleriyle ziyaretçilerine hizmet verecek"

"31 Mart'ta Ankara için hizmete hazırız. Turgut Altınok başkent'in en sorunlu ilçesini en gözdesi yaptı"

"Son 5 yılda CHP yönetimiyle adeta bir fetret devri yaşandı"

"CHP'nin Ankara'ya vereceği bir şey yok. Millet hesabını sandıkta soracak"

"Nerede CHP Belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet"

"Muhalefet önümüzdeki dönem için iş yapmaya niyetlenmediğini açıkça beyan ettiğine göre bunlardan bir beklenti de söz konusu olamaz"

 "31 Mart çok önemli. Ankara'da da İstanbul'da da İzmir'de de Allah'ın izniyle bunları 31 Mart'ta emekli edeceğiz. Biz, eser ve hizmet siyaseti diyerek gecemizi gündüzümüze katarken meydanı, tembel siyasetiyle gençlerimize kötü örnek olanlara bırakamayız"

Ahmet Davutoğlu'ndan iktidara çarpıcı sözler: Makyaj yapmayalım anayasaya! Getirin her şeyini tartışalım Ahmet Davutoğlu'ndan iktidara çarpıcı sözler: Makyaj yapmayalım anayasaya! Getirin her şeyini tartışalım

"Seçim akşamı yaşanan rezillikler dahil tüm günahı eski genel başkanlarına yıktılar, hiç sorumlulukları yokmuş gibi pişkince yollarına devam ettiler"

"Küresel krizlerin tetiklediği hayat pahalılığı ve asrın felaketinin getirdiği 104 milyar dolarlık yük bizi hedeflerimizden uzaklaştırmadı"

"Her bir vatandaşımızı hakkı olan güvenli, huzurlu, rahat hayat seviyesine kavuşturmak boynumuzun borcudur"

"Uyguladığımız ekonomi programı üzerinden şüpheler oluşturarak seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar, her zamanki gibi kısa vadeli vurgun amaçlıyor"

"En büyük sorunumuz olan enflasyonun, yılın ikinci yarısından itibaren geçeceği hızlı düşüşü beraberce izleyeceğiz"

Editör: Gizem Külcü