Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla Beştepe'de çocukları ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan koltuğunu, Kuvayı Milliye Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ozan Sözeyataroğlu'na bıraktı. 

"MİLLETİN EVİNE HOŞGELDİNİZ"

Beştepe'de bayram çocuklarını ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şöyle konuştu: 

"Sevgili çocuklar değerli misafirler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne milletin evine hoşgeldiniz.

İstikbalimizin teminatı olan siz çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle tüm dünya çocuklarına en kalbi sevgilerimi gönderiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere devletimizin kuruluşu ve bugünlere gelmesinde emeği olan herkesi şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler diliyorum.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Reisi'nin helikopter kazasına ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı'ndan Reisi'nin helikopter kazasına ilişkin açıklama

Bugün çocuk bayramımızla beraber, meclisimizin dualarla açılışının 99. yılını kutluyoruz. Vatanımızın işgal edildiği bir dönemde Ankara'da açılan Büyük Millet Meclisi, bağımsızlığımızın da başlangıcı olmuştur. Meclis en karanlık günlerde güç ve cesaret aşılamıştır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından mikrofonu küçük Cumhurbaşkanı Ozan Sözeyataroğlu'na bıraktı. 

"OLUMLU BAKIYORUM"

Sözeyataroğlu, Ramazan bayramı sonrası aranın okulların kapanış tarihiyle birleştirilmesi önerisine "Kabinemle görüşeceğiz olumlu bakıyorum" diye yanıt verdi.Sözeyataroğlu'nun, kabinede revizyon iddialarıyla ilgili soruyu "Zaten yeni kabinem burada" diyerek yanıtlaması gülüşmelere neden oldu. 

Editör: TE Bilişim