Cumhurbaşkanlığı Sarayın'nda yaklaşık 2 saat 30 dakika süren toplantının ardından Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklama yapıyor:

"Türkiye artık siyasi ve güvenlik önceliklerini bizzat kendisi tayin eden ve uygulayabilen bağımsız bir ülkedir.

Daha düne kadar bize yapamazsınız dedikleri ne varsa yaptık. Bize altından kalkamazsınız dedikleri ne varsa altından kalktık ve daha fazlasını yapmayı sürdürüyoruz. Türkiye ayaklarına vurulan prangaları sökmüş, mazisine konmuş ipotekleri kaldırmış bir ülkedir. Nüfusumuz yüzde 30 artarken, istihdamı yüzde 42 artırmayı başardık. Etki alanımızı genişleterek ülkemizi geleceğe hazırladık.

Biz ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Nereden geldiğimizi, nereye gittiğimizi iyi biliyoruz. Milletim gönlünüferah tutsun. Çektiğimiz her sıkıntıya değecek parlak bir gelecek bizi bekliyor.

Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık Bakan Tekin’den atama açıklaması: Öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin çalışmaları tamamladık

11 yıl önce 2023 hedeflerimizi açıkladığımızda yine birileri dudak bükmüş, yine bizi eleştirmişti. 2053 vizyonumuzu somut hedeflere dönüştürecek adımları titizlikle yürütüyoruz.

Birileri sadece çevre adına salon toplantıları yaparken, sokakları yakıp yıkarken, biz evlatlarımıza yeşil bir ülke bırakacak çalışmaları yaptık.

Hedefimiz Evliya Çelebi'nin bir sincabın Edirne'den Kars'a toprağa ayak basmadan ağaçtan ağaca zıplayarak gidebildiği Anadolu tasvirini hayate geçirebilmektir.

Eğitimde önümüzdeki dönemden itibaren yeşil dönüşüm hamlesinin müfredata girmesini sağlıyoruz. İklim elçileri ile gençlerimizi uzman düzeyinde yetiştirerek sürece dahil ederek, yeni sektörler, yeni istihdam alanları oluşturuyoruz.

Ayrıntılar geliyor...