Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evde yaşları küçük olan 2 çocuğun sesleri üzerine yapılan ihbar sonrası bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

Ankara'da, Filistin için ABD'de eylem yapan öğrencilere destek gösterisi düzenlendi Ankara'da, Filistin için ABD'de eylem yapan öğrencilere destek gösterisi düzenlendi

Olay yerine giden ekipler, müstakil evin içine girdiğinde bir bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Bölgeye sevk edilen sağlık görevlileri 1 yıl 9 aylık olan Murat Aslan Kılıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli ölümün ardından bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri evde detaylı çalışma gerçekleştirirken, 2 çocuk koruma altına alındı.

Bebeğin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Evden alınan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeğinin vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu ortaya çıktı. Öte yandan; hayatını kaybeden bebeğin babasının cezaevinde olduğunun öğrenildiği olayda, kendisinden haber alınmayan anneye ulaşılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.