Galatasaray Şampiyonlar ligi'nde emin adımlarla yoluna devam ediyor. Devler Ligi'nde ilk maçını Kopenhag'la yapmıştı. Temsilcimiz maça baskılı başlamasına rağmen oyuncuların fizik kondisyon eksikliğinden dolayı ve takımdaki bazı yıldız futbolcuların hazır olmamasından dolayı zorlanmıştı.

Manchester United maçı öncesinde Ankaragücü maçına çıkan sarı kırmızılı ekip zorlu maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak dev maça moralli gitti. Ankara temsiclisi karşısında baskılı oynayarak taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı. Oyun içersinde bir süredir sakat olan ve medya tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Wilfred Zaha'nın gösterdiği performan Galatasaray'lı taraftarların alkışını topladı.

İspanyol basını, Arda Güler'e hayran kalmaya devam ediyor İspanyol basını, Arda Güler'e hayran kalmaya devam ediyor

HENÜZ  HAZIR OLMAYAN OYUNCULAR

Yaz transfer sezonunda iddialı transfer yapan aslan birçok yıldız futbolcuyu takımına katarak büyük sükse yaptı. Ancak gelen oyuncuların yarısından fazlasının sakat ve tamolarak hazır olmaması medya tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Henüz hazır olmayan futbolcular:

1- Wilfred Zaha

2-Tanguy Ndombélé

3-Hakim Ziyech

GALATASARAY MANCHESTER UNİTED İLE KARŞILAŞACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, 2. hafta mücadelesinde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'la Old Trafford'da karşılaşacak. 

Karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı konuk eden sarı-kırmızılı ekip, 2-0 geri düştüğü mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, sıkıntılı bir süreçten geçen rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor.

A Grubu'nun ilk haftasında Almanya'nın Bayern Münih takımına konuk olan Manchester United ise sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.

Galatasaray'da iki eksik

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş ve Hakim Ziyech, Manchester United maçında forma giyemeyecek.