MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Konuşma esnasında Bahçeli, " Türkiye'de görev yapan 10 ülkenin büyükelçisi tarafından açıklanan muhtıranın külleri soğumadan, şimdi de Kılıçdaroğlu karşımıza çıkmıştır. CHP Genel Başkanı, Türkiye'de görev yapan yabancı devlet büyükelçilerine bir mektup yollamıştır. Bu mektup 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecektir" dedi.

Bakan Şimşek: Programımızla 2026 yılında tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız Bakan Şimşek: Programımızla 2026 yılında tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız

KÜFRETMEK ŞEREFSİZLİK, SOYSUZLUKTUR

Bingöl'de şehit yakınına küfür etmesiyle gündeme bomba gibi düşen  İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan, siyasetçiler tarafından topa tutulmaya devam ediyor. MHP kalesinde Devlet Bahçeli grup toplantısında bu konuya değindi. Bahçeli, "Milli ve manevi değerlerimiz sistematik şekilde tahrik edilmektedir. Bizler varlığımızı milletimize bağlı olduğuna inanan siyaset temsilcileriyiz. Şehit yakınlarımız bizlere haklarını helal etsinler. Bugünlerimizi borçlu olduğumuz şehitlerimiz ve ailelerimizi göz ardı etmemiz mümkün değildir. Açık açık söylüyorum, şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, düşman dilidir. Bu kansızlık, ahlaksızlık hepimizin yüreğini dağlamıştır." dedi.

İlginizi çekebilir