Devlet Su İşleri 3 Ekim 2023 tarihinde İŞKUR üzerinde yayınlanmış olduğu duyuruya göre bünyesindeki eksikliği gidermek için 24. bölge Müdürlüğüne en az ilköğretim mezunu kamu işçi alımı yapılacak. İşte DSİ 24. bölge Müdürlüğüne işçi alımı kontenjan bilgisi ve başvuru şartları…

Çalışma Şekli:  Daimi / Tam zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon Sayısı: 1 Kişi

Meslek: Bahçıvan

DSİ PERSONEL ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

DSİ İşçi alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile alınacak olup adayların mutlaka belirtilen nitelikleri sağlıyor olması gereklidir. Bu kapsamda DSİ İşçi alımları için yalnızca Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" ya da "TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvuruda bulunabilirler.

Türkiye Şeker Fabrikaları 390 sürekli işçi alacak! Türkiye Şeker Fabrikaları 390 sürekli işçi alacak!

Bu bilgilerin yanında Başvuru yapan adaylar son başvuru tarihinden hemen önce Tarım Meslek Lisesi, Ziraat Teknolojileri Meslek Lisesi, Mesleki Teknik Eğitim Liselerinin ''Tarım Alanı, Tarım Teknolojileri, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri, Süs Bitkileri, Peyzaj, Tarım Alet ve Makineleri'' dallarından herhangi birinden mezun olmak  yada ''MEB onaylı Bahçıvanlık Sertifikası'' sahibi olması gerekmektedir.

  • En az İlköğretim ve en fazla Lise mezunu olunmalıdır,
  • 18 yaşı tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak,
  • Yalnızca erkek adaylar başvuru yapmalıdır

DSİ BAŞVURULAR NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden alınacak DSİ İşçi alımı için başvurular başladı. DSİ 24. bölge Müdürlüğüne işçi alım başvurularını adaylar, 9 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.