Devim Özkan, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile yakın ilişki içinde olduğu iddia ediliyordu. Sarı-Kırmızılı takımın tüm maçlarını izleyen güzel oyuncu, Torreira ile sık sık görüşüyordu.

İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı

Özkan ve Torreira arasındaki aşk dedikoduları devam ederken ikili, son olarak Miami tatilinde görüntülendi. Torreira için konuşan ünlü oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada, "Hayatım işten ibaret, aşkla ilgilenmiyorum" demişti. Ancak güzel oyuncu, bu sefer farklı bir tavır sergiledi.

Etiler'de bir markanın yüzü olmak için görüşmesi olduğunu söyleyen Devrim Özkan, "Önümüzdeki günlerde yeni bir projeye başlıyorum. Bu projede güçlü, mücadele veren bir kadını izleyeceksiniz" dedi.

"Her şey göründüğü gibi..."

Takvimin haberine göre, adı aşk dedikoduları ile gündeme gelen Devrim Özkan, "Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de yakalandınız bu konu ile ne demek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." diyerek birlikte olduklarını dile getirdi. Devim Özkan, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarını ilk kez doğrulamış oldu.