İmamoğlu'na açılan siyasi yasak davasında son durum! İmamoğlu'na açılan siyasi yasak davasında son durum!

Son yıllarda Cumhur İttifakı'na yakın olduğunu bildiren mesajlar vererek şaşırtan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu PerinçekEmin Adanur'u kendisine danışman olarak atadı.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, paralarını aldığı onlarca aileye konutlarını teslim etmediği için halen “dolandırıcılıktan” yargılanan ve yurt dışına çıkış yasağı bulunan Adanur’u danışmanlık görevine atadığını açıklayan Perinçek, Adanur’un örnek hareketleri ile partide olması gerektiğini söyledi.

İBB Meclisi'nde AK Partili isimden CHP'ye ilginç kutlama: 'Allah sizin gibi muhalefeti...' İBB Meclisi'nde AK Partili isimden CHP'ye ilginç kutlama: 'Allah sizin gibi muhalefeti...'

"BİLGİ BİRİKİMİ VE AHLAKIYLA..."

Perinçek yaptığı açıklamada, “Sayın Adanur, önümüzdeki süreçte kurultay yaptığımızda bizim partimizin merkezi organlarında yer alacak. Bursa bizim pilot illerimizden biridir. Emin Adanur, Vatan Partisi Genel Başkan Danışmanı olarak önümüzdeki dönem bilgi birikimi ile ahlakı işe bütün örnek hareketleriyle bizimle birlikte olacak” şeklinde konuştu.

Adanur ise “Sayın Doğu Perinçek ile birlikte çalışmak benim için bir onurdur. Çok teşekkür ediyorum beni böyle bir göreve layık gördüğünüz için yüzünüzü asla kara çıkarmayacağım” ifadelerini kullandı.