Adana'da olay, 29 Ekim günü saat 22.00 sıralarında, Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilen sokak düğününde bir kişi dehşet saçmış, baba ve oğluna silahla ateş etmişti.

Akrabalarının sokak düğününe katılan Galip Düz (53) ile oğlu Mehmet Düz (28), Doğan Dağabakan'ın (24) silahlı saldırısına uğradı.

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 53 yaşındaki Galip Düz hayatını kaybederken 24 yaşındaki oğlu ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sokakta oynayan çocuğu vurmuştu, tutuklandı! Sokakta oynayan çocuğu vurmuştu, tutuklandı!

YABANCI OLDUKLARI İÇİN DÜĞÜNDEN KOVULMUŞLAR

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Doğan Dağabakan ile yanındaki A.S. (17) ile kuzeni M.S.'yi (15), Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi´ndeki apartman dairesinde yakaladı. Şüphelilerden A.S. ile M.S.'nin düğüne katıldığı, yabancı oldukları gerekçesiyle Galip Düz tarafından halay çektikleri sırada kovulunca tartıştıkları ortaya çıktı.

Bunun üzerine A.S.'nin, arkadaşı Dağabakan'ı telefonla arayıp, yanına çağırdığı öğrenildi. Düğüne gelen Dağabakan'ın tabancayla kalabalığa peş peşe ateş ettiği belirtildi.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Tanımadıkları kişilerin sokak düğününde halay çekerken kendilerini kovulduklarını itiraf eden A.S. ile M.S., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen Doğan Dağabakan ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Adana'da düğünden kovdun cinayeti! 1 ölü, 1 kişi de yaralı! - En Son Haberler