Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak? Burak Özçivit'e bomba başrol teklifi! Halit Bin Velid mi olacak?

Dünyanın en güzel 100 kadını listesi yayınlandı! Amerika merkezli dünyaca ünlü bir internet sitesinin yaptığı ankette güzel oyuncu Özge Yağız yerini aldı. Dünyanın en güzel 100 kadını listesinde yerini alan, yemin ve baba dizisinde performansı ile büyük beğeni toplayan Özge yağız listede  43. olarak yerini aldı.

Dünyanın en güzel yüzüne sahip 100 kadınından biri: Özge Yağız

Bu yıl 6,679 haber kaynağında 229,676 adet haber yapılan Özge Yağız, toplamda 295,576,574 okunma sayısı ile listenin önemli isimleri arasında yer aldı. Güzel oyuncu Özge Yağız, son yılların öne çıkan kadın oyuncularından olmayı başardı ve üst üste adını farklı projelere yazdırmaya devam ediyor. Yemin isimli günlük dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken güzel oyuncu, bu projeden ayrılmasının ardından kariyerinde önemli bir yol kaydetti.Özge Yağız, 2022'nin hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunmaya sahip olan kişileri arasında yerini aldı.

Özge Yağız'ın Kasığına Kadar Açılan Elbisesiyle Vücut Şov Yaptı! “Kraliçem,  Güzelliğinin Sadakasını Ver!” Açıldı, Saçıldı; Baba Dizisindeki Halinden  Eser Bırakmadı! - Ankara Yaşam Haberleri