Çorum FK, play-off'ta Bodrumspor'un rakibi oldu Çorum FK, play-off'ta Bodrumspor'un rakibi oldu

Dusan Tadic, Sırbistan milli takım formasıyla 100.kez dalya dedi. Sırbistan, EURO 2024 Elemeleri G Grubu'nda Litvanya'ya ile karşı karşıya gelirken Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic de 100. kez A Milli formasını terletti. Dusan Tadic, Savo Milosevic, Dejan Stankovic ve Branislav Ivanovic'ten sonra bunu başaran dördüncü futbolcu olmayı başardı.

Sırbistan Milli Takımı formasını 100. kez giyen yıldız futbolcu, yüze ulaşan  dördüncü isim oldu. Dusan Tadic, Savo Milosevic (102) Dejan Stankovic (103) ve Branislav Ivanovic (105)'ten sonra 100'ler kulübüne dahil olmayı başardı.

Sırbistan'ın grupta üç maç oynayacağı maçın dışında 15 Kasım'da Belçika ile hazırlık maçı yapacak mücadeleyle birlikte görev verilmesi durumunda 35 yaşındaki futbolcu, 105 kez A Milli formayı terletecek. Sırbistan'ın EURO 2024'e kalması durumunda turnuva öncesinde iki hazırlık maçının daha planlandığı öğrenildi.

100'ler grubuna giren Tadictakımla ilgili konuşarak , "Ülkemizin kutsal formasıyla 100 maç oynamak bir onur ve inanılmaz bir duygu. Hep birlikte hedefimize ulaşmak ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek için hareket ediyoruz" cümlelerini kaydetti.