Çeşitli sebeplerle ehliyetleri alınan vatandaşlar, yaşadıkları zorluklarla mücadele etmeye devam ediyorlar. Özellikle günlük hayatlarında çeşitli sorunlarla karşılaşan bu insanlar, ekstra zorluklarla mücadele ediyorlar.

Trafikte bulunmaları yasaklandığı için zor durumda olan vatandaşlar hem psikolojik hem de ekonomik olarak olumsuz etkileniyorlar.

Can kaybı olmayan kazalarda, herhangi bir ölüm olayına neden olmayan vatandaşlar pişman olduklarını ifade ederek ehliyetlerinin iadesini talep ediyorlar.

Özellikle ehliyetini kaybeden vatandaşlar arasında şoförlük mesleğini icra edenler büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu vatandaşlar ehliyetleri olmadığı için büyük bir işsizlik sorunuyla karşı karşıya kalıyorlar. Artan yaşam maliyeti nedeniyle geçinmekte zorlanan vatandaşlar aile geçimlerini sağlamakta da büyük bir sorun yaşıyor. 

Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor Kamu çalışanlarına kötü haber! Personel servisleri kaldırılıyor

Ailelerini geçindirmek ve günlük ihtiyaçları karşılamak gibi temel faaliyetlerde sıkıntı yaşayan bu insanlar yaşam şartlarını düzeltebilmek adına hükümetten konuya ilişkin bir çözüm talep ediyorlar.