8 Eylül 1999 sonrası SGK girişli vatandaşların haklarını savunmak için sonuna kadar mücadele gösteren EMADDER, seslerini duyurmaya devam ediyor. 

EYT yasasına dahil edilmeyen 2000 sonrası SGK mağdurları, 20 milyona yakın insanın mağdur edildiğini defalarca dile getirdi. Bir günden veya bir aydan ya da iki yıldan sebep emekli olmak için 17 daha bekleyecek olan mağdurlar "adalet bunun neresinde" diyerek tepkilerini ortaya koydu. Seçime 3 gün gibi bir süre kaldı ve mağduriyetlerini giderecek bir partiye oy kullanacaklarını söylüyorlar.

Değerli EMADDER Ailesi

Üyelerimiz arasında her siyasi  partiye gönül vermiş arkadaşlarımız bulunmaktadır.

Siyaset ve tartışmaları nedeniyle oluşacak olumsuz durumları ortadan kaldırmak ve daha sakin bir ortamda seçim sürecini atlatmak amacıyla

12 Mayıs akşamı saat 24:00 dan – 16 Mayıs sabahı saat 08:00’a kadar Derneğimizin yönetimi altında olan tüm sosyal platformlar konuşmaya ve etkileşime kapatılacaktır.

Üyelerimiz arasındaki ahengin ve birlikteliğin bozulmaması önceliğimizdir.

Meslek kodu mağdurları kazanılmış haklarının korunması için oturma eylemi yaptı! Meslek kodu mağdurları kazanılmış haklarının korunması için oturma eylemi yaptı!

Twitter ve diğer sosyal platformlardaki bireysel yazışmalarınızda lütfen yapıcı dil kullanın sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi daha doğru ifadeler ile anlatın. Bireysel paylaşımlarınızda da  lütfen Dernek adını ve tagı kullanmayalım.