Kocaeli Yazarlar Derneği'nin, 11 Mart Cumartesi günü Soydan İş Merkezi'nde 41 Kocaelili yazarı biraraya getirerek düzenlediği toplu imza gününün tüm gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil Bakan Işıkhan’dan 1 Mayıs açıklaması: Bu eylemlere sıcak bakmamız mümkün değil

Mustafa Küpçü, Ruhan Odabaş, Ömer Akın, Şener Aksu, Kamil Çöpür, Yavuz Ulugün, Fatma Türk Kuşkaya, Taylan Katak, Alptekin Cevherli, Gönül Balkır, Vural Atılgan, Nazım Çelik, Süleyman Pekin, Lale Tığ, Uğur Ulusoy, Selma Gün, Hasan Okay, Dursun Özden, Hakan Yağcıoğlu, Çetin Güzel, Ergün Demir, Erdem Arcan, Gül Anasal, Şerafettin Ergül, Nadir Tekin, İbrahim Akpınar, Gürkan Uysal, Kamuran Özben, A. İhsan Sönmez, Oya Gündüz Aksu, Çiçek Polat, Sevcan Tamer, Ümit Salih Bolal, Zeynep Karaca, Osman Nuri Cebe, Dilek Dila, Behice Karadeniz, Yücel Alpay Demir, Melek Kavşut, Mesut Nöbetçigil, Hicran Ediz, Elif Doğan, Gülseren Delilbaş, Filiz Çınar gibi başarılı yazarların katıldığı imza gününe ilgi büyüktü. 

EMEŞAD DA KATILDI 

Sadece birkaç günlük farkla emekliliklerinin yıllarca uzamasına karşı çıkan 2000 sonrası SGK'lılar Emeklilikte Eşit Adalet Derneği (EMEŞAD) altında bir araya gelerek yaşanan bu haksızlığa karşı mücadele ediyor. Sadece kendi mağduriyetleri için değil ülkedeki tüm mağduriyetlerin çözümü için uğraşan, destek veren EMEŞAD da depremzedeler için düzenlenen imza gününe katılım sağladı. 

Dernek Başkanı Mustafa Gündüz ile birlikte imza gününe katılıp, depremzedelere destek olan EMEŞAD üyeleri hem kendi derneklerini tanıttı hem de depremzedeler için kitap satın alarak bağışta bulundu. 

EMEŞAD hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.