Türkiye'ye yeniden dönüş yapan Emre Mor başarılı performansıyla kendine hayran bıraktırmaya devam ediyor. Transferin gözde ismi haline gelen Mor dört büyüklerin kulüplerinin kıskacı altına girdi.

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 2 hafta sonra tamamlanacak Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon 2 hafta sonra tamamlanacak

Birçok takımın takibine giren 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Mor, "Sahaya adımınızı attığınızda uğruna savaşmaya hazır olduğunuz teknik direktörler işte budur. Bana verdiğin güvenin karşılığını vermek için elimden geleni yaptım. Seninle çalışmak bir zevkti. Her şey için teşekkürler. Umarım yollarımız yeniden kesişir." şeklinde duygusal bir mesajla onun döneminde çıkış yakaladığı hocasına veda etmişti.

BEŞİKTAŞ SON DURUMUNU SORDU!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan Emre Mor'u resmen istedi. Çebi'nin Emre Mor transfer için Beşiktaş'a Salih Uçan + para teklifini yaptığı ortaya çıktı.

İki kulübün cuma günü Emre Mor konusunda yeniden bir araya gelmesi beklenirken transferde masada olan Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi. Ancak Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin görüşme talepleri sonrası oyuncunun nasıl bir karar vereceği henüz net değil.