İKİZLER

Astrolojide zeka deyince ilk akla ikizler burcu gelir. Çok yönlü zekaları ile leb demeden leblebiyi anlayan ikizler burcu insanları astrolojide en zeki insanlar olarak ilk sırayı alır. İkizler burcu insanlarının aklı o kadar aktif ve hızlı çalışır ki bazen onun hızına yetişemezsiniz. Siz daha düşünmeye başlamadan o başka bir fikre geçiş yapmıştır. Zihninde çok fazla bilgiye sahip olan ikizler burçları bunları karıştırmadan müthiş bir senkronizasyon içinde kullanır. Zekasını mizahıyla da birleştiren ikizler burcu insanlarının esprilerinde ne kadar müthiş bir zeka olduğunu yakalayabilirseniz anlarsınız. 

6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları 6-12 Kasım Haftalık Astroloji Yorumları

KOVA

Dahilerin burcu olan kova genellikle bilimsel bir zekaya sahiptir. İnsan üstü bir zekaya sahip olan kova burçlarının tuhaf ve herkesten çok farklı bir zeka algısı vardır. Yaratıcı fikirleri ile etrafındaki herkesi şaşırtır. Onun için gündelik mevzular çok basit ve gereksizdir. Zihni çok daha fazlası için çalışır. Bu yüzden etraftaki çoğu şeyle ilgilenmez. Onun kendi zihin dünyasında bambaşka düşünceleri vardır.

BAŞAK

Analitik zekaya sahip olan başak burcu insanları kimsenin göremediği detayları görür ve sinsi bir zekaya sahiptir. Başaklar bazen bazı durumların farkında olsalar bile haberleri yokmuş gibi davranırlar. Ama onları her şeyi görür, anlar ve farkederler. Her detayı hatırlar ve her ayrıntıyı bilirler. Zihni bir puzzle gibidir ve o her şeyi yerli yerine yerleştirmeyi çok iyi bilir.