Spora yeni bir soluk kazandırmayı ve genç yetenekleri keşfetmek adına çalışmalar yürütmeyi hedefleyen Enerji İş Spor Kulübü geçtiğimiz nisan ayında kuruluş bildirimini ve tüzüğünü İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne teslim etti. Resmi işlemlerin ardından Enerji İş Spor Kulübü'nün ilk genel kurulu 31.08.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Genel kurulda kulübün başkanlığına oy çokluğuyla Sultanbeyli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dr. Murat Çelik seçildi. Genel kurul neticesinde şekillenen yönetim ve denetim kurulunun isimleri ise genel kurul tutanağı ile herkesle paylaşıldı.

Trabzonspor'un belalısı Başakşehir: Ters geliyor Trabzonspor'un belalısı Başakşehir: Ters geliyor

Enerji İş Spor Kulübü'nün genel kurulunun ardından açıklamalarda bulunan kulüp sözcüsü ve Denetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Av. Muhammed Alperen Aygün, kulüp olarak birçok yeni başarılara imza atılacağının sinyallerini verdi.

Aygün, “Enerji İş Spor Kulübü ile ülkemizde keşfedilmeyi bekleyen ne kadar genç yetenek varsa onların bu ülkeye kazandırılması adına girişim ve çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Ülkemizdeki gençlerin kötü alışkanlıklarının ve bu alışkanlıkları sonucunda oluşan bağımlılıklarının farkındayız. Bağımlılığa uzanan yolların ancak gençleri spora teşvik etmekle kesilebileceğinin de bilinciyle hareket edeceğiz.”

İlk etapta atletizm, yüzme, sualtı hokeyi, tekvando, wushu ve güreş dallarında branş tescili yaptıklarını belirterek, ilerleyen zamanlarda gelişim gösterilmesi gereken bütün spor dalları için çalışmalar yürütüleceğini söyledi. Elinden tutulmasını bekleyen ne kadar sporcu varsa hepsinin hayatlarına dokunulacağını ifade eden Aygün, sözlerini Enerji İş Spor Kulübü'nün aziz Türk milletine ve spor camiasına hayırlı olması temennilerinde bulunarak tamamladı. 

Genel merkezi Kartal'da bulunan Enerji İş Spor Kulübü'nün üyelik başvuruları devam ediyor. Ekibinde birbirinden yetkin, alanlarında uzman profesyonel antrenörler bulunduran kulüp en iyisi olmak için çalışıyor. Enerji İş Spor Kulübü'nün kapsamını genişletmek adına çeşitli büyük firmalar ile görüşme halinde ve sponsorluk anlaşmaları imzalama noktasında büyük hedefleri bulunmakta. Genç yetenekleri keşfederek onlara destek olmak isteyen Enerji İş Spor Kulübü, çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyor.