Akşener’den CHP’ye skandal sözler: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular Akşener’den CHP’ye skandal sözler: Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i AK Parti Genel Merkezi'ne davet ettiği iddia edilmişti. Şimşek'in davete icabet ettiği ve  Erdoğan'la görüştüğü öğrenildi.

MEHMET ŞİMŞEK, ERDOĞAN'IN YARDIMCISI MI OLACAK?

Erdoğan'la görüşmesi sonrasında gazetecilere görünmeden Genel Merkez'den çıkan Şimşek'le ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Çelik, görüşmenin sıradan bir görüşme olduğunu vurgulayarak Mehmet Şimşek'in aktif siyaseti düşünmediğini bildirdi.

Çelik konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sivil toplum kuruluşlarında önemli danışmanlıklar yapıyor. Dünyada geliştirilen politikalara katkı veriyor. Aktif siyaseti düşünmediğini ifade etti. Ama Sayın Cumhurbaşkanımızın parti politikalarımıza ya da hükümet politikalarımıza dönük olarak herhangi bir şekilde beyan ettiği, emrettiği her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu, her türlü katkıyı vereceğini, her türlü çabayı göstereceğini, emek sarf edeceğini bir kere daha ifade etti. Dolayısıyla dediğim gibi olağanüstü bir durum yok Mehmet Bey'le ilgili. Mehmet Bey zaten gelip giden bir arkadaşımız buraya. Bizim kendisiyle dışarıda da görüştüğümüz bir arkadaşımız. Aktif siyaseti kendisi düşünmüyor."