Ankara 6. Sulh Ceza Hâkimliği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sürecinde mitinglerde gerçek olarak yansıtarak kullandığı montaj görüntüleri paylaşan bir troll hesabın paylaşımının 'kişilik haklarına saldırı niteliğinde olduğu' gerekçesiyle erişime engellenmesine karar verdi. 

Deutsche Welle'den Alican Uludağ'ın haberine göre karar, paylaşımın engellenmesi için Erişim Sağlayıcıları Birliği’ne gönderildi.

Erdoğan itiraf etti! Kılıçdaroğlu'ndan 'montajcı sahtekar' tepkisi Erdoğan itiraf etti! Kılıçdaroğlu'ndan 'montajcı sahtekar' tepkisi

Fatih Erbakan, İstanbul'da adaylarını çekmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu Fatih Erbakan, İstanbul'da adaylarını çekmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan katılıdğı TRT canlı yayınında “CHP Genel Başkanı sırtını PKK terör örgütüne dayamıştır. Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. ‘Haydi, haydi’ türü ama montaj ama şu ama bu. PKK’lılar videolarla bunlara destek verdi” diyerek görüntülerin montaj olduğunu itiraf etmişti.

BİR MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI

Kılıçdaroğlu da avukatı Celal Çelik aracılığıyla Erdoğan aleyhinde 1 milyon TL‘lik manevi tazminat davası açmıştı.