İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Selahaddin Eyübbi Mahallesi'nde meydana gelen olay kan dondurdu. Görgü tanıklarının iddiasına göre, evde doğum yapan bir kadın komşularından istediği market poşetine bebeğini koyarak bulunduğu evin camından sokağa attı.

Çocuğunu okula götürürken sokaktaki poşetten şüphelenen bir adamın sayesinde ortaya çıkan olay herkesi dehşete düşürdü. Poşeti açtığında yeni doğan bebekle karşılaşınca şoke olan adam, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine konuma gelen polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken sağlık ekipleri de bebeği hastaneye götürdü.

Edanur'un ölümü gündeme oturmuştu! İBB ihmaline ilişkin soruşturmada son durum Edanur'un ölümü gündeme oturmuştu! İBB ihmaline ilişkin soruşturmada son durum

Polis ekipleri bebeğini sokağa atan kadını bulmak üzere evine gitti. Kadının kapıyı açmayarak polis ekiplerine, “Size ne benim çocuğum değil mi?” sözleriyle savunma yapması büyük tepki topladı. Polis ekiplerinin ikna çalışmalarının ardından kadın evinden alınarak karakola götürüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı çalışması devam ediyor.

"HİÇBİR ŞEY ÜZERİNDE YOKTU"

Bebeği poşet içinde sokakta gören İ.U., “İki tane çocuğumu okula götürecektim. Tam o esnada bir ses geldi. Hayvan olduğunu düşündüm. Poşeti yırtıp baktım bir tane bebek. Sağ yaşıyordu. Bir tane abla gelip battaniyeyle sardı. Polislere haber verdik. Bebek ağlıyordu hiçbir şey üzerinde yoktu. Ambulansa koyduk gönderdik. Camdan çıkarmışlar atmışlar." dedi.