Esra Erol'un İstanbul'un Kağıthane ilçesinden programına konuk ettiği Ali Bey, 12 yıllık eşiyle 4 çocukları olduğunu söyledi. Eşiyle 10 aydır ayrı yaşadığını söyleyen Ali Bey, "Ben bebek için programa başvurdum. Karşı taraf 'Çocuk benim' diyor, ben de aynı şeyi söylüyorum. Bu DNA testinin yanlış yapıldığını düşünüyor ve ben kabul etmiyorum." dedi.

Esra Erol'un "Geçtiğimiz sene 10 Nisan'da iş arkadaşınız size gelip ne dedi?" sorusuna cevap veren Ali Bey, "Bana 'Çocuk benim' dedi. O zaman eşim hamileydi fakat gebe olduğunu bilmiyordu. Hastaneye götürdüm, tedaviler yaptırdım. O hamile olduğunu bilmiyordu. Ama iş arkadaşım 'Eşin şu anda hamile ve karnındaki çocuğun biyolojik babası benim' diyordu" cevabıyla herkesi şaşırttı.

Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi Nihal Candan'dan tepkilere cevap: Akademik kariyer sözü verdi

İzleyenleri şaşkınlığa uğratan Ali Bey, 6 Nisan'da AliHaydar Doğan'ın DNA testi istemesi üzerine, test yaptırdıklarını belirten Ali Bey sonucun karşı taraf çıktığını belirtti. Buna rağmen eşine güvendiğini söyleyen Ali Bey, yeniden DNA testi yaptırmadan çocuğu karşı tarafa vermeyeceğini belirtti. Bu sırada Alihaydar Doğan canlı yayına telefonla bağlanıp herşeyi tek tek anlattı. Alihaydar Doğan'ın anlattıklarını duyan Ali Bey ise aldatıldığını öğrenince resmen yıkıldı.

Canlı yayına bağlanan AliHaydar Doğan,  "Ben çocuğun benden olduğuna emindim. İkisi bir olup benim çocuğumu kaçırmaya çalıştılar hamileyken. Kendisi '2-3 aylık' dedi. Ben özel hastaneye götürdüm çocuk 7 aylık çıktı. DNA testi de yaptırdım. Benim evraklarım da var. Avukata vereceğim, çocuğu alacağım" dedi. Merve Hanım'ın eşinden defalarca boşanmak istediğini söyleyen Alihaydar Bey, faturalarını bile kendisinin ödediğini ve Merve Hanım'ın kendisiyle evlilik düşündüğünü söyledi.