YAY

Gezmeye, eğlenmeye ve yeni deneyimlere doyamayan yay burçları evlenmeye en uzak olan burçlar arasında yer alıyor. Rahatlığından ödün vermek istemeyen yay burcu insanları sorumluluktan da çok hoşlanmazlar. Bu yüzden evliliğede pek sıcak bakmayacaklardır.

KOVA

Özgürlüğüne çok düşkün olan kova burcu insanları bireysel alanlarına müdahil olunmasından pek hoşlanmazlar. Aşk kavramıda çok onlara göre değildir. Onlar bağımsız ve tek olmak isterler. Duyguların ön plana çıktığı konularda da bunalırlar. Bu yüzden evliliği çok tercih etmeyeceklerdir.

İKİZLER

İlişki yaşamaktan ziyade flört etmeyi seven İkizler burcu insanları da evliliğe uzak olan burçlar arasında yer alır. Çok çabuk sıkılan İkizler burcu insanlarının ilgisi hemen dağılır. Yüzeyseldirler. Onlar sosyalleşmek ve meraklarını gidermek için insanlarla iletişim kurarlar. Bu yüzden herhangi bir kişiye bağlanmaları çok zordur.

KOÇ

Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat! Koç Burcunda Dolunay : Karmaya Dikkat!

Standartları çok yüksek olan Koç burcu insanları hareketli bir yaşamı tercih ederler. Bu yüzden partner olarak kendisinin hareketli yaşamına ayak uydurabilecek biriyle ilişki yaşayabilirler. Tabi buna rağmen Koç burcu insanlarının sadakat potansiyeli çokta yüksek değildir. Onlar hayatın her alanını deneyimlemeye gelmişlerdir. Bu yüzden yeni deneyimlere çok açıktırlar.