TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'ın son bölümünde Nisa Bölükbaşı'nın oyunda oynamaması karşı takımdan büyük tepki aldı. Ancak bu durum Nisa fanları tarafından hoş karşılanmadı ve Ayşe Yüksel ile Anıl'ı topa tuttular. 

Survivor'ın bu akşamki bölümünde gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununa 1 kişi eksik başladı. Nisa'nın yarışmada yer almamasına tepki gösteren Ünlüler takımı, oyun esnasında çamura yattı. İlk olarak Evrim Keklik ile yarışan Ayşe Yüksel ve Nagihan Karadere Keklik'ten puan alamayınca Nisa'yı bahane etti. 

Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı Survivor İtalya'da süpriz isim! “Bir Zamanlar Çukurova”da oynamıştı

Nisa'nın “2 gün önce 6/6 da yaptım, her garanti sayı diye gördükleri Evrim onlardan sayı aldığı İçin çıldırdılar” şeklinde yorum yapması üzerine Twitter'dan Ünlüler takımı eleştirildi. Dokunulmazlık oyununu gönüllülere karşı kaybeden ünlüler takımı, sağlık sorunları yüzünden oyunda yer alamayan Nisa Bölükbaşı'yı neden göstermesi sosyal medyada viral oldu.

Yorumlarınızı bekliyoruz...