Geçtiğimiz günlerde EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, EYT ile ilgili çıkan haberlere tepki göstermişti. EYT'liler için yanlış sözler sarf edildiğini belirten Özüpak paylaşım yaparak açıklamada bulunmuştu.

Bugün ise Alper Özüpak, kendi sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında EYT'li vatandaşlara ilişkin önemli ifadelere yer verdi. Özüpak'ın paylaşımı şöyle:

"20 yıldır açılan, kapanan, çalışılan EYT dosyasından bıktık. Siyasetin yalanından bıktık. EYT'nin artık dosyaya değil, icraata geçtiği günleri görmek istiyoruz. 7 yıl 10 yıl maaş almadık, fazla prim ödedik. "Bu primlerimiz nerede?" diye sorduğumuzda bize neden hain, Fetöcü ya da başka isimler takılıyor. Bizim için bir suç unsuru olsaydı bugüne kadar bizi bu kadar rahat bırakırlar mıydı?

Bazı yandaş unsurlar ve troller yine sahneye çıkmış bize had bildiriyor hadi oaradan biz gasp edilmiş anamızın ak sütü gibi helal emeklilik hakkımızı istiyoruz.

EYT'ye kaynak yok diyenler faiz'e baksın, kur korumalıya ödenen paraya baksın, makam arabası saltanatına baksın, 17 adet uçağa baksın. Herkese var EYT'ye, mağdura, emekliye yok. Buna biz emekçi işçiler, emekliler inanmıyoruz. Bizler sadece tercih konusuyuz. Tercih edilmedik. Mağdur edildik. Biz de tercihimizi buna göre yapacağız. 20 yıldır bu mağduriyeti görmeyen duymayanlara duyuruyoruz.

Yandaşlar da ne yaparsa yapsın biz mağduriyet yaşayanların sesini kısamayacaksınız. Haklı mücadelemizde kırmadan dökmeden sosyal medyada, alanlarda ses getirmeye devam edeceğiz.

KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor KİT taşeron işçileri, seçimden önce verilen sözlerin tutulmasını istiyor

EYT namuslu bir hak arayışıdır."