Cuma gününden beri yoğunluk yaşanılan SGK binalarında kuyruklar bitmek bilmiyor. Bugün de devam eden yoğunluğun günlerce süreceği tahmin ediliyor. 

Başvurularını e-Devlet portalından yapmak istemeyen bir hatayla karşılaşıp mağdur olurum diye düşünen vatandaşlar yurdun dört bir yanındaki SGK binaları önünde uzun kuyruklar olşuturdu. Mesai başlamadan sıraya giren vatandaşlar saatlerce kuyruk bekledi.

KAPASİTELER AŞILDI

Yurt genelinde yaşanan yoğunluk sebebiyle kapasitelerin aşıldığını açıklayan SGK müdürlüklerine Antalya'da eklendi. Yoğunluk hakkında açıklama yapan SGK İl Müdürü Beyazıt Ablay , "3 Mart tarihi itibarıyla yoğun bir talep bekliyorduk, biz de buna göre hazırlıklarımızı yapmıştık. İlk iki saatte bin 680’e yakın kayıt aldık. Bugün itibarıyla 18 bin 631 talep aldık. Seri bir şekilde çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız Melih Meriç'ten kademeli emeklilik bekleyenlere destek: TBMM'de bu işin peşini bırakmayacağız