Emeklilikte yaşa takılanlar kanunun yürülüğe girmesinin ardından emekliliğe hak kazanan vatandaşlar SGK binaları önünde uzun bir kuyruk oluşturdu.  Esenyurt'ta SGK önünde sıra bekleyen vatandaşlar arasında izdiham yaşanmıştı. Şişli SGK Binası önünde bekleyen Yaşar İşleyen, başvurusunu e-devletten yapamadığını belirterek şöyle konuştu:

E-Devlet'ten yapılıyormuş ama ben iş kazası geçirmiştim. Devlet bana küçük bir maaş bağladı. Ben maaş bağlandığı için e-Devlet'ten işlem yapamıyorum. Onun için burada beklemek zorundayım. Burada şu an ikinci bir işlem yapılacak. Prim doldu, yaş doldu, bekliyoruz bakalım.

Mehmet Erdoğan ise "Burada emeklilik için bekliyorum. Diyorlar ki bana, 'İş yerinden çıkış belgesi alacaksınız'. Ben 2019'da çıkış belgesi aldım, sisteme yansımamış. E-Devlet'ten 3-4 gündür uğraşıyorum, giremedim. Şu anda sıra bekliyorum. Alo 170'i aradım 'hiçbir sıkıntı yok' dedi. Buraya sabahın köründe geldim sıra bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı Selçuk Bayraktar, Baykar'da İBB Başkan adayı Murat Kurum’u ağırladı