İsrail'in Filistin'e uyguladığı zulüm karşısında tepki gösteren Fatih Erbakan, tüm islam alemine seslendi.

"Gazze ve Filistin'den sonra tüm Ortadoğu'yu ve tüm islam alemini yutmak isteyen siyonizm canavarına karşı cesaretli olmalı ve mutlaka aksiyon almalıyız. Unutmamalıyız ki bu sorun sadece Filistinlilerin sorunu değil tüm islam aleminin, Türkiyenin ve hatta bütün insanlığın sorunu. Bütün insanlığa düşmanca yaklaşan ve insan yerine dahi koymayan dünya siyonizmine karşı aksiyon almak için daha neyi bekleyeceğiz. Gün bugündür! Tüm islam alemi olarak kıyama kalkma ve mutlaka fiili adımlar atma günüdür." ifadelerine yer verdi.

İsrail ordusuna katılan Türk vatandaşları yargılanmalı!

"İsrail ordusunda görev yapan ve hem Türkiye Cumhuriyeti hem de İsrail vatandaşı olan askerlerin tespit edilmesi ve bunların insanlığa karşı suç işlemekten Türkiye'de yargılanması gereklidir. Bu adımlar atılmadan istediğiniz kadar kınayın, istediğiniz kadar lanetleyin, istediğiniz kadar ateşkes çağrısı yapın bir faydası yok. Biz 75 seneden beri bunları dinliyoruz ve hiçbir faydası olmadığını görüyoruz." dedi.

"Merhum Erbakan hocamızın ifadesiyle 'Siyonizm laftan anlamaz yaptırımdan anlar!' bunu burada bir kez daha tüm dünyaya haykırıyoruz." ifadelerine yer verdi.