Fatih Erbakan'dan kadame sornunun çözümü için art arda destek gelmeye devam ediyor. 

Fatih Erbakan açıkladı: 31 Mart seçimlerinde yüzde 20 oy alacağız - Polatlı  Postası

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi birçok vatandaşı emekli ederken 1999 sonrasında SSK girişi olan 2000 sonrası SGK'lıları mağdur etti. SGK girişi 1 gün geç yapılan vatandaşların emeklilik yaşı 65 ve 70 yaşa çıkarılarak 17 yıl uzatılması vatandaşların tepkisine yol açtı. 

EMADDER: Daha adil ve vicdani olan kademeli bir geçiş istiyoruz - Net Haber  Ajansı

Bu sorunun giderilmesi için partilerin milletvekilleri Meclis ile temaslarını sürdürürken Emeklilikte Adalet Arayanlar Derneği çatısında toplanan mağdurlar 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerden önce kademe sorununun çözülmesi için hükümete seslendi.

EMADDER' den basın açıklaması – Bölge Haber – Yeni Nesil Objektif Haber  Platformu 

EMADDER'DEN MURAT KURUM'A ÇAĞRI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geçtiğimiz günlerde 28 ilin adayları duyuruldu. Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum olurken, Emeklilikte Adalet Arayanlaar Derneği (EMADDER) Kurum'a çağrıda bulundu. 

Murat Kurum kimdir? AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum kaç  yaşında, hangi görevlerde bulundu? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV  Haber

EYT düzenlemesinin büyük adaletsizlikler yarattığını belirten mağdurlar, ''Akparti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Kurum Bey ve İlçe Belediye Başkanlarımız; 

EMADDER'liler sosyal medyayı ayağa kaldırdı! - GÜNCEL

EYT düzenlemesiyle akran, hatta daha küçük yaştaki ve bizlerden düşük prim gün sayısına sahip kardeşlerimiz 8 Eylül 1999 öncesi SGK girişi var diye 17-20 yıl daha erken emekli oldular. Bu düzenleme iş barışını bozmuş, adalet duygusunu sarsmış ve vatandaşlar arasında ciddi bir ayırım oluşturmuştur.

Özgür Özel, TBMM'de Staj ve çıraklık mağdurları ile bir araya geldi! Özgür Özel, TBMM'de Staj ve çıraklık mağdurları ile bir araya geldi!

EMADDER'den emeklilik uçurumuna tepki! - İşçi Haber

Bu adaletsizliğin bir an evvel düzeltilmesi hususunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin Bizlerin hassasiyetini dikkate alacağına inancımız tamdır. Halka hizmet etmek için görevlere talip olan Sizlerinde bu konuyu partinin her organında ve toplantılarında gündeme getirmenizi rica ederiz. Bu vesileyle Büyük EMADDER ailesi olarak biz milyonlar, seçim çalışmalarında sizlere başarılar dileriz.'' şeklinde açıklama yapıldı.

EMADDER Kartal Meydanı'nda 'Mezarda Emekliliğe Hayır' dedi

FATİH ERBAKAN'DAN KADEMELİ EMEKLİLİĞE BÜYÜK DESTEK!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) 1999 sonrasında hak kaybına uğrayan 2000 sonrası SGK'lılara büyük destek verdi. Bu adaletsizliğin dünyanın hiçbir yerinde olmadığını belirten Erbakan, hukuk devletinde bunun kabul edilmeyeceğini ve Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı olduğunun altını çizdi. 

1 GÜNE 17 YIL EMEKLİLİĞİ KAÇIRANLARDAN DEV MİTİNG

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi birçok vatandaşı emekli ederken 1999 sonrasında SSK girişi olan ve 1 güne 17 yıl emekliliği kaçıran mağdurlar 21 Ocak'ta İstanbul Kartal'da dev miting düzenleyecek. Çıkartılan yasa kararınca  8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta girişi olanlar emekli olurken bu tarihten bir gün sonra SGK girişi olanların 17-20 yıl emekliliği kaçırması partiler ve milletvekillerince büyük tepkilere sebep oldu. 

Emeklilikte adalet isteyenler İstanbul'da buluşuyor! - Söz Bursa

EMADDER yöneticisi yaşanılan mağduriyete yönelik yaptığı açıklamada, '' “Sigortaya giriş yılı nedeniyle emeklilik açısından yaşıtlarımızla aramızda dengesizlik oluştu. Onları 5 bin 975 prim günü ile emekli ilan ettiler. Bizim 7-8 bin gün primimiz var. Yasayı bir günle kaçıranlar 60 yaşına kadar beklemek zorunda. Kademeli emeklilik istiyoruz. Hükümetten yerel seçim öncesinde söz almak istiyoruz. Arkadaşlarımız huzursuz.'' şeklinde açıklama yaptı. 

2000'lere bir destek daha! Yeniden Refah Partili Melih Güner desteğini  açıkladı

''KANUN TEKLİFİİZİN YASALAŞMASI GEREKİYOR''

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, verdikleri kanun teklifine ilişkin açıklama yaptı. Meclis'e sunulan Kademeli Emeklilik Kanun teklifinin İktidar ve Muhalefet Partilerinin desteği ile yasalaşması gerektiğinin altını çizerek, 

Melih Güner Kimdir - Gündem Haberleri

''Kademeli Emeklilik Kanun Teklifimizin biran önce İktidar ve Muhalefet Partilerinin desteği ile yasalaşması gerekiyor. Tüm mağduriyetler son bulana kadar mücadelemiz devam edecektir.'' şeklinde açıklama yaptı.