Ali Koç- İmamoğlu arasındaki gerginlik büyürken konuya başka ünlü isimler de dahil olmaya başladı. Eski Yönetim Kurulu Üyesi Sipahioğlu'ndan sonra Fazıl Say da İmamoğlu'na yüklendi.

İmamoğlu'nun Ali Koç'a ""Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle" ifadelerini kullanması üzerine büyük tepki toplamıştı. Bu tepkilerden biri de ünlü Müzisyen Fazıl Say'dan geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya’nın İsrail karşısındaki tutumunu takdir etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya’nın İsrail karşısındaki tutumunu takdir etti

Fazıl Say, "İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen)" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" demesi üzerine İmamoğlu'na bahsi geçen karşılığı vermesi üzerine büyük tepki topladı. İkili arasındaki gerginliğe farklı isimler de dahil oldu.