Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'u VAR hakeminin desteğiyle yendiğini iddia etti.

Ampute Milli Futbol Takımı'ndan zafer sesleri: Özbekistan'ı 6-1 yendi Ampute Milli Futbol Takımı'ndan zafer sesleri: Özbekistan'ı 6-1 yendi

Ümraniyespor'un Fenerbahçe'ye 2-1 yenildiği maçta son dakikalarda bulduğu gol geçersiz sayıldı. Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar maçın ardından "Hakemlere küfretsem terbiyesizlik olur. Fenerbahçe, hakem ve VAR hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Yazıklar olsun" açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın 90+8'inci dakikasında Umut Nayir'in attığı gol hakem tarafından iptal edildi. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan maçın ardından olay açıklamalar geldi.

Fenerbahçe bu gece hakem ve VAR hakeminin kıyağıyla kazanmıştır

Ahmet Çakar sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Türk hakemliğine küfür etsem terbiyesizlik yapmış, suç işlemiş olurum. Fenerbahçe bu gece hakem ve VAR hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Fenerbahçe'nin golü öncesinde faule müdahale etmeyen VAR ne hikmetse Ümraniye'nin golünü iptal ettiriyor haklı olarak utanın Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. Ahmet Çakar'ın sözleri sosyal medya da gündem yarattı.