FENERBAHÇE WİLFRİED ZAHA KONUSUNDA KARARLI

Arda Güler'in ayrılması ve bir sezon daha Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymek istememesinin ardından, camiada büyük bir hayal kırıklığı meydana geldi. Sarı-lacivertli yönetim, bu negatif havayı dağıtmak adına Zaha transferinde hız arttı.  Fenerbahçe, Fildişili yıldıza daha yüksek bir teklif götürerek bir an evvel sonuca varmak istiyor. 

Robin van Persie, imzayı attı! İşte yeni takımı Robin van Persie, imzayı attı! İşte yeni takımı

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın planı yeni sezonda  takımı Arda Güler'in üstüne kurmaktı. Yönetim, Arda Güler'i satsa dahi Arda'nın, 1 sezon daha kiralık olarak Fenerbahçe forması terletmesini bekliyordu. Fakat Arda kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyleyince evdeki hesap çarşıya uymadı. Ve haliyle de  camiada negatif bir hava kendini gösterdi. 

ZAHA TRANSFERİNİ NOKTALAMAK İSTİYOR

Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin ardından camiada oluşan olumsuz havayI Zaha transferini olabildiğince erkenden bitirerek perdelemeyi düşünen Fenerbahçe yönetimi, Zaha'nın abisi ve aynı zamanda menajeri olan Herve ile tekrardan temas kurdu. 

Fenerbahçe, Wilfried Zaha için gözünü kararttı Yeni teklif...

YENİ TEKLİF SUNULDU

Fenerbahçe’nin 5 milyon Euro’yu bulan senelik maaş ve imza parasıyla yeni bir teklif sunduğu öne sürüldü. West Ham şu anda bu transferde Kanarya’nın en büyük rakibi konumunda. Ancak İngiliz ekibinin henüz resmi bir girişimde bulunmamış olması, SarıLacivertliler’in avantajı. Yönetimin Herve ile olan görüşmesinde  “Wilfried Zaha’yı çok istiyoruz. Takımın en önemli parçası olacak. Bu transferi bir an önce bitirelim”  ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

SEZONA POZİTİF BAŞLAMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, 30 yaşındaki Fildişili yıldızla bir an evvel sözleşme imzalayıp yeni sezona daha iddialı ve moralli başlamak istiyor. Hücum hattında çok yönlü bir oyuncu olan Zaha, asıl mevkisi sol ön olmasına rağmen santrafor ve sağ önde de oynayabiliyor. Kariyerinde daha önce Manchester United ve Cardiff formaları da terleten Zaha, Premier Lig’de toplamda 305 maça çıkıp 68 gol ve 43 asiste imza attı.