Fenerbahçe'nin yıldız adayı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, perfomnasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geldiği ilk amanlarda forma şansı bulmamasına rağmen pes etmeyerek, mücadelesinden vazgeçmeyen Kadıoğlu'nun dudak uçuklatan bonservisi belli oldu.

FERDİ KADIOĞLU'NUN BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Sarı-Lacivertlilerden ayrılmasının yüksek ihtimal olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndan beklediği rakamın ise 20 milyon euro olduğu vurgulandı. Milli futbolcunun, 2023-2024 sezonunun sonunda Fenerbahçe kariyerinin noktalanacağı iddia edildi.

FERDİ KADIOĞLU AYRILACAK MI?

İddia edilenlere göre Milli futbolcunun gideceği takım tarafından ikna edildiği, kafasının karışmaması için sezon sonunun beklenildiği ilei üsrüldü. Sosyal medya da birçok platformlarda konuşulan dedikodularda, İngiltere ve İtalya kulüplerinden cezbedici teklifler aldığı iddia edildi.

Aziz Yıldırım: Her şey için yeni bir sayfa açalım Aziz Yıldırım: Her şey için yeni bir sayfa açalım

FENERBAHÇE 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'ndan en az 20 milyon euro beklediği vurgulanırken, milli futbolcudan doğan boşluğu Jayden Oosterwolde'nin kapayacağı belirtildi.

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE JAYDEN OOSTERWOLDE

Rennes ve Atalanta'nın ilgisine rağmen Fenerbahçe'nin Oosterwolde için gelen tekliflere tamamen kapalı olduğu aktarıldı.