Ünlü fenomen Eylül Öztürk, Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından mal varlığına el konulmasının şokuyla günlerdir konuşulan isimlerden biri haline geldi. Öztürk, Amerika'daki lüks evlerini nasıl aldığı konusunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Eylül Öztürk, Amerika'daki 10 evi nasıl aldığını anlattı: Gece gündüz çalışıp para biriktirdim

Tutumlu bir yaşam tarzını benimseyerek ve yıllardır birikim yaparak edindiği evleriyle gündeme gelen Öztürk, "Hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmeyeceğim" diyerek duygusal bir çıkışta bulundu. Öztürk, evlerini alana kadar geçirdiği süreci detaylarıyla paylaştı.

'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor 'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde geliyor

Eylül Öztürk, "Hala diyorlar ki 10 evi nasıl aldın? Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef." dedi.

Bir takipçisinden gelen "Bir şey ispatlamaya gerek duyma, herkes seni biliyor" diyen takipçisine de "Arkadaşlar kolay değil ki. Yani düşünsenize tüm Türkiye bir anda sizi hırsız ilan ediyor. Hazmedemiyorum, gururuma, onuruma, emeğime yediremiyorum çok zor ben hayatımda bu kadar kötü olmadım. Allah kimseye yaşatmasın en zor sınavlardan biri. Benim de adım Eylül ise ben size alın terimin hakkını yedirmeyeceğim. Kendime sözüm olsun bu" dedi.

Eylül Öztürk'ün bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı bulurken, kimi takipçileri fenomenin yanında olduğunu belirtirken kimi takipçilerde eleştiri yağmuruna tuttu.