Alper Özüpak: İktidar yada muhalefet emeklinin sesini bir an önce duymalıdır Alper Özüpak: İktidar yada muhalefet emeklinin sesini bir an önce duymalıdır

Meslek lisesi ve çıraklık okullarında staj başlangıç tarihlerinin ilk işe giriş tarihi olmasını isteyen mağdurların seslerini duyurmak adına Staj mağdurları Genel Başkanı Ferhat Salman, Olcay Eşgi ile milletin gündemi programına konuk oldu. 

"ANKARA'DA YAPILACAK BASIN AÇIKLAMASI ÇOK GÜZEL SES GETİRECEK"

Staj mağdurları Genel Başkanı Ferhat Salman, "Yeni bir mağduriyetin olmasını istemiyoruz. 11 Aralık'ta Ankara'da basın açıklaması düzenleyeceğiz. 81 ilde davasına, mücadelesine sahip çıkan milyonlarca arkadaşımız var. Basın açıklamasına katılmak isteyen binlerce kişi var. Valiliğimize başvurduk, bir aksilik çıkmadığı sürece onaylanacağını düşünüyorum.  Mağduriyetin bir an önce çözüm bulmasını  bir SSK Başkanı olarak ister istemez talep ediyorlar. Onların sesi olalım diye Meclis görüşmelerine gidiyoruz. Ve takibinde bu hafta Pazar günü Valiliğimizin bize vereceği cevapla mücadelemizi vermeye devam ediyoruz" diyerek gerçekleştirilecek basın açıklamasının ses getireceğini belirtti.

11 Aralık saat 10.00'da Anıtkabir'i ziyaretle başlayacak olan programda Ulus Heykel önünde yapılması planlanan basın açıklaması yoğun katılım nedeniyle Anıt Park'a alındı. 

Videonun devamını izlemek için tıklayın ?