Fethullah Gülen hastaneye mi kaldırıldı? sorusunu merak edenler, konuyla ilgili bilgi sahibi olmak istiyor.

Uşak'ta vakıflara ücretsiz bina iddiası! CHP'den binayı boşaltın çağrısı yapıldı Uşak'ta vakıflara ücretsiz bina iddiası! CHP'den binayı boşaltın çağrısı yapıldı

Fethullah Gülen kimdir, Fethullah Gülen öldü mü, şeklinde aramaların konusu olan durumla ilgili ayrıntılı bilgiler haberimizde bulunuyor.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün elebaşı Fethullah Gülen’in haftalık sohbetlerinin yayınlandığı sitesine ait Twitter hesabından yapılan paylaşımda Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Cumhuriyet'in haberine göre hesabın yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Her bayram olduğu gibi bu bayram da sizlerle küçük de olsa bir kare paylaşalım istedik. 

Gurbette bir bayram daha idrak edemiyoruz. Muhterem Hocamızın genel sağlık durumu iyi olmakla birlikte rutin kontroller ve sağlık değerlerinin gözlenmesi maksadıyla bir süre hastanede olması doktorların talebi ile uygun görüldü. Cenab-ı Hak’tan Muhterem hocamıza sıhhat ve afiyet lütfetmesini niyaz ediyoruz.

Çok kıymetli Prof. Dr. Suat Yıldırım hocamızın bayram tebriği ve geçmiş olsun mülahazasıyla aramasının bir karesini siz kardeşlerimizle paylaşıyoruz. 

Kurban bayramınızı can-ı gönülden tebrik eder, Yüce Mevla’nın bayramı cümle insanlığın bayramı eylemesini niyaz ederiz.”

15 Temmuz darbe girişiminin emrini veren FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in  ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan Saylorsburg kasabasında yaşadığı biliniyor.