Fenerbahçe'nin bayramlaşma töreninde konuşan Uğur Dündar dikkat çeken açıklamalar yaptı.

22 ilde Bozdoğan-39 operasyonu: Aranan 239 şüpheli yakalandı 22 ilde Bozdoğan-39 operasyonu: Aranan 239 şüpheli yakalandı

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan kulübün geleneksel bayramlaşma töreninde kulüp başkanı Ali Koç ve yüksek divan kurulu başkanı Uğur Dündar ile bazı yönetim kurulu üyeleri, törene gelen Fenerbahçelileri karşılayıp bayramlarını kutladı.

"5 YILDIZIMIZ KUTLU OLSUN"

Uğur Dündar, bir konuşma yaparak yeni sezonda Fenerbahçe formasında bulunacak 5 yıldıza vurgu yaptı.

Dündar, "Şanlı formamızın göğsüne nakşedilen 5 yıldızımız tüm Fenerbahçelilere kutlu olsun. Bu vesileyle bugüne kadar elde ettiğimiz şampiyonluklarda emeği geçen, TFF kurulmadan önce, milli mücadele, vatan aşkıyla, yurt hürriyetine hizmet eden, canını ortaya koyan, direnen, bükülmeyen tüm sporcularımızı, başkanlarımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı, tarih önünde saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı. 

100. YIL ŞAMPİYONLUĞU

Dündar, konuşmasının devamında "Her birimizin alın teri olan o yıldızlar, aynı bağımsızlık aşkıyla tribünlerimizde parlayacak, yarınlarımıza umut aşılayacaktır. Asil taraftar hiç kuşkun olmasın, Cumhuriyetin 100. yıl şampiyonluğu da senin alnına yazılmıştır." dedi.