Bahçeli talimatı verdi! MHP bünyesinde Ahmed Cevad Enstitüsü kuruluyor Bahçeli talimatı verdi! MHP bünyesinde Ahmed Cevad Enstitüsü kuruluyor

Ayhan Bora Kaplan’ın, lüks bir villa ile otomobil hediye ettiğini öne sürdüğü Ankara eski Başsavcısı, Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, FETÖ'cülerin Süleyman Soylu'ya bir operasyon düzenlediklerini iddia etti.

Kocaman, "Savcılık stajıma başlarken iki dairem ve Audi marka aracım vardı. Babam uluslararası tır firması olan birisi. Varlıklı bir ailenin çocuğuyum. Bu tarz işlere girecek olsaydım Ayhan Bora Kaplan'a mı ihtiyacım var?" ifadesinde bulundu. 

Ayhan Bora Kaplan'ı bir ortamda arkadaşlarıyla yemek yerken, hayatında birkaç dakika gördüğünü söyleyen Kocaman, "Görünüyor ki Emniyet'te halen kripto FETÖ'cüler var ve soruşturma aşamasında bilgi sızdırarak süreci yıpratmaya çalışıyorlar. Süleyman Soylu'ya bir operasyon olduğunu düşünüyorum." dedi.

Çete lideri olan Ayhan Bora Kaplan, geçtiğimiz günlerde suç örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında yakalanmıştı.