Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Aldığı ilaçlar sebebiyle günün 8 saatini hastanede geçiren Akın, yeni gelişmeyi sevenleriyle paylaştı.

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

TEDAVİSİNE EVDE DEVAM EDEBİLECEK

Filiz Akın, hastanede odasından bir video paylaşarak sağlık durumundaki sevindiren gelişmeyi duyurdu. Yapılan tedaviden olumlu sonuç alabilmek için sürekli hastaneye gittiğini söyleyen Filiz Akın, "Bence iyi haber! Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu" sözleriyle tedavisine evde devam edebileceğini açıkladı.

"BİR 10 GÜNÜM DAHA VAR SANIRIM"

Hem kulağının üst kısmındaki kanserli doku hem de ses tellerindeki sorunlar için ameliyat masasın yatan Filiz Akın, "Boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için bir on günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum." dedi.