Trendyol Süper Lig'in 11. hafta açılış maçında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Müsabaka sarı kırmızılı ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanırken 2 golü de kaydeden Zaha maçın yıldızı oldu.

Bu sonuçla Cimbom ligdeki galibiyte serisini 10 maça çıkardı.

Okan Buruk ve İsmail Kartal'dan derbi öncesi açıklamalar Okan Buruk ve İsmail Kartal'dan derbi öncesi açıklamalar

MAÇTAN ÖNE ÇIKAN DAKİKALAR

28. dakikada soldan ceza sahasına giren Zaha'nın yerden ortasında boşta kalan topu Icardi tamamladı. Defanstan dönen top Kerem'in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda savunmaya çarpan meşin yuvarlak az farkla üstten kornere gitti.

33. dakikada Galatasaray öne geçti. Kasımpaşa yarı sahasında Gomis'ten topu kapan Zaha, ceza sahası dışından çok sert bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelere gönderdi: 1-0.

51. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Ziyech'in kale sahasına yerden gönderdiği pasta Icardi topukla arkaya bıraktı. Bu noktada Kasımpaşa savunma topu uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlak ceza sahası içi sol çaprazındaki Zaha'da kaldı. Bu futbolcu yerden bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 2-0.

54. dakikada Kasımpaşa farkı 1'e indirdi. Soldan kazanılan korner atışında Aytaç Kara'nın kale sahasına gönderdiği ortaya ön direkte iyi yükselen Omeruo kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Muslera'nın sağından ağlara gitti: 2-1.