Galatasaray, geçtiğimiz yaz transfer sezonunun sonunda PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantin'li yıldız Mauro Icardi'nin bonservisini almak için kulübüyle temasa geçti.

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Fransız ekibinden kiralanan Mauro Icardi'nin sarı kırmızılılardaki kontratı Haziran 2023'te sona eriyor.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca

 Mauro Icardi, ülkesinin basınına Galatasaray ve kendisi hakkında açıklamalarda bulundu.Paris Saint-Germain'e dçnmek istemediğini belirten yıldız golcü "Burada kalmak için sabırsızlanıyorum. Paris Saint-Germain'e dönmek istemiyorum. Burada dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum. Burada bana çok ilgi var" ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Mauro Icardi'nin bonservisi için PSG ile temasa geçti. Dile getirilen bonservis rakamının ise 10 milyon euro olarak belirtildi.