Galatasaray'da orta saha transferi için geri sayıma geçildi. Uzun süre görüşmelerde bulunduğu Leandro Parades'ten olumlu geri dönüş alamayan sarı-kırmzılılar, alternatif isimlere yöneldi. özenli bir çalışma yürüten Galatasaray, aradığı yıldızı İngiltere'de buldu. İşte haberin detayları...

Fred'i Fenerbahçe'ye kaptıran, Paredes ve Ndombele'yi ise ikna edemeyen Galatasaray, orta saha transferi için başka alternatiflere yöneldi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu Galatasaray oldu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu Galatasaray oldu

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, transfer girişimlerine de hız verdi.

Birçok oyuncusu hazır bir görüntü çizmeyen sarı-kırmızılı ekipte yapılacak takviyeler büyük önem taşıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporuna göre hareket eden Galatasaray'da orta saha, stoper ve kanat mevkisine transfer düşünülüyor.

Arayışlarına devam eden Cimbom'da öncelik orta saha mevkisine verilmiş durumda. 

3 kulvarda mücadele verecek olan Galatasaray, kaliteli ve alternatifli bir kadro için şartları zorluyor. Yönetim transfer konusunda son hamlelerini yaparak kadroyu hazır hale getirmeyi amaçlıyor. 

Orta saha bölgesi için yoğun mesai harcayan Galatasaray'da, gözler İngiliz Yarımadasına çevrildi.

HEDEF BOUBAKARY SOUMARE

Orta sahaya bir takviyede daha bulunmak isteyen Galatasaray'ın yeni hedefi Boubakary Soumare oldu. Geçen sezon Premier Lig'den düşen Leicester City'nin Fransız orta saha oyuncusu için devreye giren yönetim, piyasa değeri 20 milyon Euro olan yıldız ismi kadrosuna katarak orta sahadaki sorunu çözmek istiyor.

20 MİLYON ÖDENMİŞTİ

Kariyerine PSG altyapısında başlayan ve 2017 yılında bedelsiz olarak Lille'nin yolunu tutan genç yıldız, 2021'de 20 milyon Euro bonservis bedeliyle Leicester City'e transfer olmuştu.