Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Galatasaray ve Ümraniyespor Nef Stadı'nda karşılaştı.

İLK GOL ÜMRANİYESPOR'DAN

Maçta ilk gol Ümraniyespor'dan geldi. Sağdan hızlı gelişen atakta ceza sahasına giren Geraldo, pasını altıpas gerisine çıkardı. Uygun durumda pozisyon alan Umut Nayir, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve konuk takım 1-0 öne geçti.

Galatasaray Abdülkerim Bardakcı ile 32'de skora denge getirdi.Mertens'in sağdan kullandığı kornerde altıpasta yükselen Nelsson'un indirdiği topu kale önündeki Abdülkerim Bardakcı ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.

ÜMRANİYESPOR TEKRAR ÖNE GEÇTİ

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’a İtalyan devlerinden kanca

Ümraniyespor çok geçmeden 39'da yeniden öne geçti. Avounou'nun sağdan ortasında penaltı noktasının sağına gelen topa bekletmeden vuran Oğuz Gürbulak, meşin yuvarlağı yakın direğin dibinde ağlarla buluşturdu: 1-2.

Galatasaray ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. İkinci yarıya Emre ve Rashica oyundan çıkarken Leo Dubois ve Yunus Akgün oyuna girdi. Galatasaray 59'da penaltı kazandı. Icardi panenka vuruşu ile skoru dengeledi: 2-2.

77. dakikada Ümraniyespor'da Avounou ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Maçta baskı artıran Galatasaray Icardi ile 83'te öne geçti: 3-2.

Maçı 3-2 kazanan Galatasaray puanını 51' çıkardı. Ligin son sırasında bulunan Ümraniyespor ise 14 punada kaldı.

Galatasaray, 5 Şubat Pazar günü Nef Stadı'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.