Şampiyonlar Ligi için çok konuşulacak bir kadro oluşturmaya çalışan Galatasaray, dünya yıldızlarıyla görüşmeye devam ediyor. 

Fatih Terimli Panathinaikos'un bileği büküldü Fatih Terimli Panathinaikos'un bileği büküldü

PAOK, 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Yunan basınından sport24'te yer alan habere göre, Galatasaray, PAOK forması giyen Giannis Konstantelias için resmi teklifi yaptı. Sarı-kırmızılıların, 19 yaşındaki futbolcu için 6 milyon euro teklif ettiği ancak bu rakamın reddedildiği aktarıldı. Yunan ekibinin genç yıldız için 20 milyon euro istediği belirtiliyor.

GALATASARAY DEMBELE İÇİN ISRARLI

Sarı-kırmızılı takımın transfer için ısrarlı olduğu isimlerden biri olan forvet Moussa Dembele için geçtiğimiz aylarda Fransız santrforun menajeriyle İstanbul'da bir görüşme düzenlendi. Görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağlanırken Galatasaray'ın, Icardi'nin bonservisinin alınması halinde Dembele'yi ikinci forvet olarak takıma katması bekleniyor. 

DI MARIA NE YAPACAK?

Erden Timur'un deprem felaketi öncesinde Torino'da yemek yediği Angel Di Maria'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Juventus'la yeni kontrat için görüşmediklerini açıklayan 35 yaşındaki futbolcu, kulübün zor bir dönemden geçtiğini vurgularken, olası bir transfer durumunda Avrupa'da kalmak istediğini dile getirmişti. Sarı-Kırmızılılar, her iki kanat için düşünülen diğer adayların transferlerinde yaşanacak gelişmelere göre Di Maria'yı bu yaz bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katabilir.

SIRADAKİ HAMLE DYBALA

Galatasaray'ın çok konuşulan transfer hamlesi olan Paulo Dybala ise güzel bir sezon geçirmesine rağmen Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan 29 yaşındaki futbolcunun ayak kemiğinde strese bağlı bir ağrı olduğu için, önceki gün Hellas Verona ile oynanan maça çıkmadığı açıklandı.

Cimbom, Arjantinli süperstarı 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini kullanarak kadrosuna katmayı planlıyor. Ancak Dybala'nın maaş talebinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar her şeye rağmen yaza bırakmadan büyük bir sürprize imza atmanın hesapları içinde.