Kendisine Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı hedefi koyan Galatasaray'da yıldız transfer çalışmaları sürüyor. Cimbom'un yeni hedefi belirlendi. Sarı-kırmızılı ekibin yeni hedefi ise Beşiktaş taraftarının göz bebeği olan Anderson Talisca. İşte haberin detayları...

Galatasaray bugün Avrupa'da 305. randevusuna çıkıyor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Son dakika transfer Galatasaray haberi! Yıldız futbolcuya teklif yağıyor!  Tam 7 takım peşinde... - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda birçok yıldızla temas halinde. Cimbom şu ana kadar kadrosunu Mauro İcardi, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha,Angelino,Halil Dervişoğlu,Cedric Bakambu ve Günay Güvenç gibi oyuncularla güçlendirdi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Kazanarak geri dönmek istiyoruz

Yönetim özellikle takımdan ayrılması muhtemel isimlerin yerine de çalışmalarını sürdürüyordu. Bu doğrultuda yönetim sürpriz bir isim için devreye girdi.

Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a cevap - Lider Gazete: Antalya Haber ve  Antalya Spor Son Dakika Haberleri

GALATASARAY'IN HEDEFİ ANDERSON TALİSCA

Galatasaray,Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca için devreye girdi. Geçtiğimiz günlerde Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı oyuncu için açıklamalar yapmıştı. Talisca'nın Beşiktaş'a gelmeyi istediğini söyleyen Güneş, oyuncunun maliyetinin fazla olduğunu belirtti. 

Anderson Talisca, Beşiktaş'ı değerlendirdi | Goal.com Türkçe

Yıldız on numara ise ertesi gün sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide takımda kaldığını söylemişti.

Kulübüne rest çekti! Anderson Talisca Süper Lig'e dönüyor mu? - Aspor

Galatasaray'dan ise Talisca için büyük atak geldi. Cimbom, maliyeti fazla olan Anderson Talisca'nın ücretinin büyük bir kısmını sponsorlarına ödetmeyi düşünüyor.

Anderson Talisca paylaştı: Yeni proje- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

10 milyon Euro civarı maaş alan Talisca'ya sarı-kırmızılılar rahatça 4 milyon Euro'yu cebinden verebilir. Maliyetinin geri kalanını ise sponsorlar karşılayabilir. Bu nedenle Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

Al Nassr'dan Talisca'ya yeni sözleşme

Cimbom, Süper Lig'de büyük bir üstünlük aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde güç elde etmek için Talisca'yı çok istiyor. Tecrübeli on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Dursun Özbek'ten Okan Buruk sözleri: Onu çok seviyoruz Dursun Özbek'ten Okan Buruk sözleri: Onu çok seviyoruz