Yıldız isimleri kadrosuna katarak hem daha özgüvenli bir takım oluşturmayı hem de rakiplerine karşı psikolojik bir üstünlük sağlamayı hedefleyen Fenerbahçe ve Galatasaray'da transferlerde yoğun bir mesai harcanıyor. Fenerbahçe, Wilfried Zaha için haftalardır yoğun bir mesai harcıyordu. Artık Galatasaray'da devreye girdi. Galatasaray Zaha ile bir görüşme gerçekleştirdi. İşte haberin detayları...

Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki Antalyaspor taraftarından Sergen Yalçın'a şok tepki

Transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük bir darbe vurmayı hedefleyen bir hamle geldi. 

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar kesenin ağzını açtı. Kadrosunu büyük ölçüde korumak isteyen Galatasaray, yapacağı nokta atışı transferlerle gücüne güç katmayı hedefliyor.

Gözüne kestirdiği oyunculara birer bire sözleşme imzalatan Galatasaray,transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.  Yeni hedef ise Fenerbahçe'de yaz transfer döneminin en gözde ismi olan Wilfried zaha oldu.

Takvim'in haberine göre; Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin günlerdir transferi için uğraştığı Wilfried Zaha için harekete geçti. Bilindiği gibi Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha, Fenerbahçe ile sürekli temasta kalmış ancak yıldız oyuncu sarı-lacivertli kulüpten sürekli ek süre talep etmişti. Bunun üzerine Fenerbahçe artık beklemeye geçmişti.

ERDEN TİMUR DEVREDE

Sarı-kırmızılıların Başkanvekili Erden Timur'un yıldız oyuncunun menajeri ile bir araya geldiği ve ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği belirtildi. Zaha'yı ise cezbedebilmek adına Şampiyonlar Ligi'nde oynanılacak maçlar devreye sokuldu. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli oyuncu kısa süre içinde transferle ilgili kararını açıklayacak.