Al Ahly çatısı altında başarılı performanslar gösteren Dieng Galatasaray'ın dikkatini çekti. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Mali'li futbolcu Aliou Dieng için Aston Villa ve Manchester United da transferi hedefliyor. Dieng için yeni bir gelişme yaşandığı öne sürüldü. 

Mısır basınında yer alan bilgilere göre İngiltere'den Dieng'e karşı ilginin arttığı ifade edilirken, Manchester United'ın ilgisinin olduğu ve Aston Villa'nın oyuncuyu izleme kararı aldığı bildirildi. United iddiaları net olmasa da Dieng'i Sarı-kırmızılı takımın istediği kesin. Newcastle, Fulham'ın da oyuncunun transfer durumunu kulübüne sorduğu ifade edildi.

TFF'den seçim açıklaması! ''18 Temmuz...'' TFF'den seçim açıklaması! ''18 Temmuz...''

Galatasaray 6 milyon euroluk teklif yaptı
Galatasaray daha önce Dieng için 6 milyon euroluk satın alma talebinde bulunmuş ancak reddedilmişti. Ajax'ın da, Galatasaray ile aynı rakamı önerdiği ve bir sonraki satıştan yüzde 10 pay verdiği öne sürüldü. Al Ahly'in bu teklifi de reddettiği kaydedildi.

Al Ahly, Aliou Dieng'in kafasının karışmasından endişe duyuyor. Bu sebeple yeni bir düzenlemeye gitmeye karar verdi. Buna göre şu anda 600 bin dolar yıllık maaş alan Aliou Dieng'e zam yapılacak ve yıldız ismin yeni maaşı, 700 bin euro olacak. 

ilginizi çekebilir