Mahkemeden yeni karar: Küfüre, küfürle karşılık vermek tolere edilebilir Mahkemeden yeni karar: Küfüre, küfürle karşılık vermek tolere edilebilir

Gaziantep ve Kilis'te sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla dolarken, dolu ise cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Araç sürücüleri ise dolu ve sağanak nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. 

Gaziantep'te araçlar mahsur kaldı

Dolu ve sağanak nedeniyle çok sayıda araç arıza yaparken, kayganlaşan yollarda trafik kazaları da meydana geldi. Şiddetli yağışın ardından Gaziantep'in Şahinbey ilçesi 75. Yıl mahallesinde Yeşilvadi Bulvarı üzerindeki kavşakta bir araç biriken dolu yığınlarında mahsur kaldı. GASKİ'ye bağlı dozer ve kar küreme araçlarıyla yapılan 1 saatlik çalışmaların ardından otomobil kurtarıldı.

KİLİS SULAR ALTINDA KALDI

Kilis'te de akşam saatlerinde gök gürültüsü eşliğinde şiddetli yağış başladı. Doluya dönüşen yağışın ardından araçlar seyir etmekte zorlandı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı yollar su altında kalırken, çok sayıda araç da yolda kaldı.