ASM Grup Elemanları, Aile Sağlığı Merkezlerinde verilen hizmetlerin kalitesini artırmak için büyük çaba gösteriyorlar. Ancak ASM Grup Elemanları, kamu personeli statüsünde olmadıkları için meslektaşlarının aksine birçok hak ve imkandan yoksun kalıyorlar.

Aynı işi yapan ancak kadrolu olan meslektaşlarıyla aralarında eştsizsizlik bulunması nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını belirten ASM Grup elemanları, kadroya geçmeyi talep ediyor.

Genç Sağlık Sendikası ASM Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, ASM Grup Elemanları'nın hak ettiği çalışma şartlarına kavuşması adına çalışmalar yürütmeye, seslerini birçok mecrada duyurmaya devam ediyor. 

Genç Sağlık Sendikası Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa; kamu ile özel sektör fark etmeksizin tüm sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından indirimli olarak faydalanabilmeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Müdürü Osman Kılıçaslan ile görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşme kapsamında belediyeye bağlı kuruluşlara ait sosyal tesis ve toplu taşıma hizmetlerinden sağlık çalışanlarının indirimli olarak faydalanması talep edildi. Sağlık çalışanı kartı olmayan aile sağlığı merkezi grup elemanlarının da belediye hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanmaları konusunda istişarede bulunuldu.

"Verilemeyen inatçı kiloların sebebi böbrek üstü bezleriniz olabilir" "Verilemeyen inatçı kiloların sebebi böbrek üstü bezleriniz olabilir"

“Fedakar sağlık çalışanlarımız için indirimli ulaşım talebimizi ilettik”

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa, görüşme ardından yaptığı paylaşımda her koşulda fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının birçok alanda ayrıcalıklı hizmeti hak ettiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Fedakarca mesleğini icra eden Sağlıkçı arkadaşım...  Birçok alanda ayrıcalıklı hizmeti hak ediyorsun!
Bu amaç ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Toplu Taşıma Müdürümüz sayın Osman Kılıçaslan ile yaptığımız görüşmede; Özel sektör ve Kamu fark etmeksizin tüm sağlık çalışanlarımıza, sağlıkçı kartı olmayan Asm Grup Elemanlarına toplu taşıma da indirim yapılması adına belediye ve bağlı kuruluşlara ait sosyal tesis ve toplu taşıma hizmetlerinden; Başkentray, Marmaray ve İzban seferlerinden indirimli faydalanması konusundaki talebimiz iletilmiştir...”